parallax background
 

Garantim que els nostres serveis són de la més alta qualitat i que són efectius, gràcies a la nostra extensa experiència i al nostre compromís amb l'excel·lència.

 

Durant mes de tres dècades, hem acumulat una gran quantitat de coneixements i habilitats en el camp de l'assessorament empresarial. Això ens ha permès desenvolupar una gran experiència en diferents sectors i àmbits geogràfics que ara posem a la seva disposició per ajudar-lo a assolir els seus objectius empresarials. Amb nosaltres, estarà en bones mans, i farem tot el possible per ajudar-lo a assolir el seu èxit empresarial.

 

La nostra dilatada trajectòria en el sector ens ha proporcionat una reputació sòlida i una base de clients fidels que confien en nosaltres pels seus serveis d'assessorament. A través dels anys, hem après a anticipar problemes, identificar oportunitats i oferir solucions efectives per ajudar els nostres clients a créixer i a prosperar.

 

La nostra experiència en assessorament empresarial ens dona la capacitat de garantir la qualitat i eficàcia dels nostres serveis, ja que som capaços d'aplicar les millors pràctiques i els coneixements més actuals en el àmbit empresarial. Així, els nostres clients poden estar segurs que estan rebent un servei de primera categoria i que estan en bones mans amb nosaltres.

Els nostres valors

Qualitat

Personalització

Eficiencia

Confidencialitat

 

Els nostres clients són la nostra prioritat i per tal de satisfer les seves necessitats, a Aceffsa, garantim un servei de qualitat, orientat al client, personalitzat, buscant l’excel·lència, 100% eficient i confidencial. 

 
Tenim els millors professionals, en contínua formació i actualització, compromesos amb l’empresa i disposats a treballar perquè els nostres clients rebin el millor assessorament adaptant-nos a les seves necessitats. 

 
Més de 35 anys d'Experiència en el sector, avalen i garanteixen la qualitat i eficàcia dels nostres serveis. 

 
Aquesta experiència pràctica, la desenvolupem mitjançant un tracte directe i personalitzat amb el client buscant establir una relació propera amb els clients per entendre les seves necessitats i oferir solucions personalitzades. 

Equip

El nostre equip humà està format per una acurada selecció dels millors professionals especialitzats en cada àrea.
 

Advocats

Economistes

Graduats Socials

 
 

Tècnics tributaris

Experts Comptables

Experts Immobiliaris

Altres tècnics per donar suport a la resta de serveis que oferim a Aceffsa